Over wowmeubelen

WoW meubelen is een B2B groothandel met een compleet assortiment eettafels, (buffet)kasten, TV-meubels, salontafels, wandrekken, zitbanken, fauteuils en eetkamerstoelen. Ons assortiment wordt steeds verder uitgebreid en zal maandelijks dan ook nieuwe producten aanbieden. Alle meubelen zijn afkomstig vanuit eigen import, dus rechtstreeks vanuit de fabrikant. Op deze wijze kunnen we de beste prijzen aanbieden voor ons assortiment.

Container prijzen
Ook hebben we mogelijkheden tot het aanbieden van complete containers met onze producten, waarbij er (in de mix) nog betere prijzen aangeboden kunnen worden. Denk hierbij aan een container met eettafels in verschillende maten of verschillende buffetkasten/tv-meubel/dressoirs binnen een bepaalde serie.

Franco levering
Voor veel producten kunnen we bij 6 producten al franco leveren binnen Nederland. Hierbij is het mogelijk om producten in-de-mix te bestellen, waardoor het aantal voor franco verzending zeer snel wordt bereikt. Voor leveringen in België kijken we per bestelling wat de kosten zijn en welke bijdrage wij hiervoor nodig hebben.

Showroom bestelling
Bij het afnemen van producten voor de showroom zijn we zeer schappelijk met de minimum afname.

Levertijd
Indien de producten op voorraad zijn kunnen wij deze binnen 7 werkdagen op locatie uitleveren.

Betalingstermijn
Wij hanteren een betalingstermijn van 8 dagen ná uitlevering van de producten op locatie.

Neem contact met ons op!
Bij interesse in één of meerdere producten kan er contact met ons opgenomen worden, wij bespreken graag de mogelijkheden!

WoW Meubelen
Smaragdstraat 1
7554 TD Hengelo
Tel. +31 (0)613727214
E-mail: info@wowmeubelen.nl
KVK: 78398053